BejelentésKockás hasat szeretnél?

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözlök mindenkit!

Szabó Attila személyi edző vagyok, és nagyon sokan kérdezték már hogyan lehetne kockás hasuk. Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy az ezzel kapcsolatos információkat, tapasztalatokat megosszam a világgal.

Mi is a "kockás has"?

Azt nevezzük kockás hasnak, amikor valakinek tisztán látszanak a hasizmai, nem takarja el zsírréteg vagy bármi.

Edzésterv, hogyan legyen kockás hasad!

Mint már említettem, a hasizmokat eltakarja a zsírréteg és így nem látszódnak. Tehát ezt a zsírréteget kell eltüntetni és a hasizmokat keményen edzeni hogy meglegyen a kívánt eredmény.

A zsírégetésre rengeteg módszer létezik. Én személy szerint a High Intensity Interval Training-et szoktam ajánlani. Ez nem vesz igénybe sok időt, még is intenzíven égeti a zsírt. Ezt bármilyen mozgással lehet végezni, legjobb a futás. A HIIT lényege hogy rövidebb ideig teljes erőbedobással, majd kis pihenő és megint teljes erőbedobással kell végezni a gyakorlatokat. Példa: 1 perc sprint-1 perc séta-1 perc sprint-1 perc séta. Ezt 10-20 percig érdemes váltogatni. Heti 3-4 zsírégetős edzés ajánlott!

Most a hasizmok edzése következik. Alapgyakorlat a felülés, ez is a legjobb. Ezen kívül ajánlatos fekvőtámaszokat, húzóckodásokat is végezni. Ezek az egész testet átmozgatják. Heti 2-3 ilyen edzés ajánlott. A szervezetünket nem kell túlterhelni ugyanis az izmoknak regenerálódásra is szükségük van. Az edzés intenzitását és hosszát folyamatosan növelni lehet.

A táplálkozásra is érdemes odafigyelni. Kerüljük a zsíros, cukros ételeket. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, igyunk sok vizet, és természetesen főt húst is együnk a megfelelő fehérjebevitel érdekében.

A leírt tanácsok betartásával könnyen megfelelő kondíciót érhetünk el, és egy idő után akár "kocka" hasat is.

Társoldalak

Minecraft

A minecraft az egyik legismertebb számítógépes játék, melynél a fő hangsúly a kreativításon van.

Ingyen SMS

Szeretnél ingyenesen szöveges üzeneteket küldeni, ezzel komoly összegeket megspórolva? Akkor ez az oldal neked való.

Programozás

Ezen az oldalon könnyen és ingyenesen elsajátíthatod a Delphi és Phyton programozást.

Letöltések

Népszerű ingyenes programok letöltése.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!